splash of hair care / matu maska, kura glābj manus matus gadiem - BES MIDOPLA HAIR MASK

by - 20:03:00

Skaisti, mirdzoši un veselīgi mati ir katras meitenes sapnis (tā vismaz man šķiet). Tomēr ikdienas darbības bieži vien matus padara nespodrus un sausus. Tieši šajos brīžos tā vien gribas iemērcēt matus maģiskā vielā, kura atkal ļautu mirdzēt un būt mīkstiem un te nu nāk šīs dienas varonis, kurš manā dzīvē manus matus ir glābis ne reizi vien -
BES Beauty&Science Colour Lock MIDOPLA Mask!

BES Beauty&Science ir profesionāls matu kopšanas zīmols, kurš nāk no Itālijas, radies tur jau 1964.gadā un šobrīd ir plaši pārstāvēts visā pasaulē (kopumā 94 valstīs).  Viņi apvieno skaistumu un zinātni vienā, ar mērķi radīt profesionālus matu kopšanas produktus. Mana iepazīšanās ar šo zīmolu aci pret aci notika pirms pieciem gadiem, kad biju viena no tām meitenēm, kura bija matu modelis viņu frizierim Latvijā notiekošajā skaistumkopšanas izstādē Baltic Beauty World. Jau piecus gadus es krāsoju ar BES matu krāsām matus un ikdienas rūpēm par matiem arī izvēlos viņu produktus, un jā, līdz šim nevienas vilšanās, bet nu gan vairāk par manu glābēju!



Esmu tā persona, kura bieži mazgā matus, žāvē pēc tam tos ar fēnu un vēl ieveido kādu loku, un visā šajā procesā ir tik daudz karstuma. Jo biežāk to daru - jo sausāki tie paliek. Īpašas rūpes tie prasa pēc nedēļas nogales, kuras pavadītas dejošanas sacensībās, kad mati tiek dedzināti un pēc tam uz tiem izpūsta puse pudeles matu lakas. Šajos SOS brīžos sniedzot pēc BES Beauty&Science Colour Lock MIDOPLA Mask.

KO SOLA RAŽOTĀJS? 
Kapilāra matu maska trausliem, sausiem un novājinātiem matiem. Maska bagātināta ar augu placentu, atjauno lipīdu līdzsvaru un bojāto matu struktūru. Papildināta ar tropisku augļu aromātu. Veicina matu augšanu, tie kļust stipri, elastīgi, viegli ķemmējami un paklausīgi. Pēc lietošanas mati iegūst veselīgu izskatu un dabisku mirdzumu.

LIETOŠANAIntensīvs kurss 2x nedēļā. Izmazgātos, ar dvieli nosusinātos matos vienmērīgi ieklājiet masku. Izturēšanas laiks 5-15 minūtes. Rūpīgi izskalojiet.



KO DOMĀJU ES?
  • Man ļoti patīk produkta smarža! Viegli saldens aromāts.
  • Maskas konsistence atgādina baltu, biezu jogurtu. Masku kā tādu vajag pavisam nedaudz, bet viss atkarīgs no matu biezuma un garuma. Ja mati ir sausāki - tā ātri iesūksies.
  • Lieliski derēs pēc matu krāsošanas. Maska ir no Colour Lock līnijas (kopumā līnijā ir seši produkti, kurus var iegādāties gan lielākos, gan mazākos tilpumos), kuras mērķis ir aizsargāt krāsotu matu. Lietoju vienmēr pēc matu krāsošanas, lai piedotu matiem spīdumu.
  • Mati pēc maskas lietošanas ir mīksti, bet, kas pats galvenais, viņi nav smagi. Esmu smalku matu īpašniece un produkti, kuri ir īpaši barojoši maniem matiem parasti nepatīk. Toties pēc šīs maskas mati ir gaisīgi un var pat piedot tiem apjomu.
Vairāk par BES Beauty&Science vari izlasīt viņu Facebook lapā un sekot aktualitātēm Latvijā vari BES Beauty&Science Latvia


Kā Tu lutini savus matus? 


Zane

You May Also Like

1 komentāri