splash of discussion / produkti vīriešiem sievietes ikdienā

Mūsdienās produkti, kuri domāti vīriešiem un kuri domāti sievietēm, ir stingri nodalīti veikalu plauktos, taču brīžiem šķiet, ka tas ir tikai mārketinga knifiņš, lai vairotu pelņu. Protams, jāpiekrīt, ka mūsu āda atšķirās - tās prasības arī, taču ir lietas/produkti, kurus abi dzimumi var lietot, un pat šķiet, ka daži vīriešu kopšanas produkti ir labāki kā sievietēm - un tāpēc šoreiz par vīriešiem domātātiem produktiem sievietes ikdienā!

SKŪŠANĀS PUTAS UN SKUVEKĻI

Gadu laikā esmu sapratusi, ka vīriešu skuvekļi un skūšanas putas, ir foršāki un efektīvāki nekā sievietēm, piedevām maksā mazāk nekā sievietēm ražotie tieši tādi paši produkti, kas, protams nav masvarīgi. Vīriešu skūšanās putām arī nav tik izteikta aromāta, kas man personiski ļoti patīk. Es pati izvēlos skūšanās putas, kuras paredzētas jūtīgai āda - un rezultāts ir lielisks! Līdzīgi ir arī ar skuvekļiem - viņi vienkārši skuj labāk, nekā sieviešu. Varbūt par tikai tāds stereotips, taču mana pieredze to pierāda. 

IESAKU IZMĒĢINĀT :
NIVEA SHAVING FOAM SENSITIVE (var iegādāties veikalos Drogas, RIMI, Maxima) 
PRORASO SHAVING FOAM SENSITIVE (var iegādāties veikalos Douglas


SEJAS ATTĪROŠIE LĪDZEKĻI 

Jau vairākas reizes, runājot par un ap sejas attīrīšanu un kopšanu, esmu pieminējusi, ka lietoju attīrošo līdzekli sejas ādai, kurš domāts tieši vīriešiem - tas ir Kiehl's Oil Eliminatior Cleanser. Kopš lietoju šo produktu esmu patīkami pārsteigta par savas ādas izskatu - tā tiek lieliski attīrīta un tai tiek radīta patiesa svaiguma sajūta. Protams, sievietes āda atškiras no vīrieša kaut kādā mērā, taču attīrošie līdzekļi var būt lieliska alternatīva un kas jauns tavā ikdienas kopšanā. 


IESAKU IZMĒĢINĀT :
Kiehl's OIL ELIMINATIOR / DEEP CLEANSING EXFOLIATING FACE WASH FOR MEN (var iegādāties u/v Stockmann Kiehl's stūrītī)


DEZODORANTI 

Strādājot parfimērijas veikalā, bieži sastapu vairākas daiļā dzimuma pārstāves, kuras vēlējās iegādāties tieši vīriešu plauktos atrodamos dezodarantus - anti peresperantu. Piedevām visas kā viena teicās - viņi strādā labāk, viņiem nav salkanas smaržas. Un laikam jau jāpiekrīt vien ir šim apgalvojumam. Vīriešu plauktos arī biežāk ir sastopami arī anti-peresperanti, kura tiešām bloķē sviedru darbību. 



IESAKU IZMĒĢINĀT :
Clinique Antiperesparent Deodorant Stick (var iegādāties u/v Stockmann, veikalos Douglas
Eisenberg HOMME Deodarant (var iegādāties veikalos Douglas


SMARŽAS

Smaržas ir ļoti indivuāla lieta, kuru grūti ir aprakstīt, pastāstīt par tām un izvēlēties. Šeit vēlos gan padalīties savā pieredzē. Man nekad nav īsti patikušas saldas, puķainas smaržas, kuras patīk daudzām. Strādājot parfimērijas jomā, ar smaržām saskāros bieži un, laikam ejot, ar vien biežāk mēģināju un taustījos ap vīriešu plauktiem un sapratu - tur ir smaržas, kuras man patīk. Tā teikt lauzu savu iekšējo stereotipu un iesaku arī Tev pamēģināt kādu vīriešu aromātu uz savas ādas! 



MANI FAVORĪTI :

NIVEA AFTER SHAVE BALM - KOSMĒTIKAS BĀZE

Šis laikam ir pasaulē slavenākais vīriešu pēc skūšanās produkts sieviešu vidū. Kopš YouTube pasaulē šo pēc skūšanas balzāmu skaituma guru sauca par labāko primeri/bāzi, veikalu plauktos to grūti atrast. Šis pēc skūšanās balzāms ir tik efektīgs sastāvā esošā glicerīna dēļ. Uzklājot uz sejas, rodas tāda lipīguma sajūta, kura ļauj make-up turēties visas dienas laikā! Šis laikam ir lētākais/pieejamās primeris/bāze visā pasaulē!






ROKU/KĀJU KRĒMI 

Apgalvojumu, ka roku un kāju krēmi ir efektīvāki, esmu dzirdējusi no vairākām draudzenēm. Visas kā viena apgalvo, ka viņi ir barojošāki, plus nav nepatīkamas smaržas (līdzīgi kā skūšanās putām). Tie bieži vien ir biezākas konsistences, taču lieliski absorbējas (mēs visi labi zinām, ka vīriešiem nepatīk lipīguma sajūta uz rokām un visur citur). 

Protams, ka ne tikai parfimērijas produktus, mēs, daiļās būtnes, varam izmantot ikdienā. APĢĒRBS! Bieži vīriešu t-krekli, džemperi ir daudz foršāki nekā sieviešu nodaļā esošie! Līdzīgi ir ar ziemas cepurēm, īpaši tad, ja vēlies lakoniskas, vienkāršas lietas. Viss ir atkarīgs no tā, kā šīs lietas stilizēsi kopā citu apģērbē! 

Un beigu beigās nav vienu, konkrētu noteikumu, kuri mums visiem jāievēro! Ja tev iepatīkas kāds vīriešu aromāts - droši, uz priekšu! Tāpat ir arī apģērbu un visu citu. Galvenais nes šīs lietas ar pārliecību! Pārkāpsim robežas. Mārketinga un reklāmas trikus!

Zane.


1 komentārs:

  1. Man patīk lietot vīriešiem paredzētos produktus jau vien tā iemesla pēc, ka aromāti ir daudz foršāki. Man riebjas šie pārlieku saldie un šķebinošie "sieviešķīgie" aromāti. Klasika noteikti ir lietot vīriešu skūšanās putas, arī tas pats Nivea After shave, bet es viņu zem grima nelietoju nemaz tik bieži. Pēdējā laikā ļoti iepatikās Stenders vīriešu dušas želeju. Tas aromāts jau vien ir lietošanas vērts. Iepriekš ļoti patika un lietoju Kiehl`s vīriešu dušas želeju, arī bija superīga. Un, protams, ziemas periodā lietoju vīriešu vai unisex stila smaržas. Es zinu, ka citiem tas liekas kaut ka wow, bet es to daru tikai tāpēc, ka par vīrišķīgiem sieviešu aromātiem laikam jau ir aizmirst parfimērijas sektorā.

    AtbildētDzēst