splash of skincare / DOUGLAS NATURALS attīrošu putu duelis

by - 12:00:00

Attīrošās putas manā ikdienā ir visnotaļ ierasta lieta, kuru izmantoju kā pirmo soli vai otro soli. Jau vairākus mēnešus manā ikdienas rituālā ir attīrošās putas no Douglas Naturals līnijas. Šī vienīgā Douglas vārdu nenošā līnija, kura sev ieguvusi sešus dažādus sertifikātus un ir pilnīgs un galīgs bio-eko produktu karalis. Sākotnēji šajā līnijā bija attīrošās putas ar argana eļļu, bet nu ir nācis līnijas papildinājums - nomierinošas attīrošās putas ar granātābola ekstraktu, tāpēc izaicinu šīs putas uz dueli - kura kuru?

Es neteiktu, ka esmu liela bio-eko produktu fanāte, tomēr doma par to, ka produktu līnija ir ieguvusi sešus dažādus sertifikātus manu apziņu silda. Mans stāsts ar Douglas Naturals līniju aizsākās ar roku krēma un lūpu balzāma iegādi, kuri nu ir kļuvuši par maniem favorītiem (un maciņa satura favorītiem). Uz šīs līnijas sejas produktiem sākotnēji raudzījos skeptiski, bet kaut kādu iekšēju motīvu vadīta iegādājos attīrošās putas ar argana eļļu, kuras beigu beigās iekļuva arī manu favorītu sarakstā. Tieši šo pašu motīvu vadīta, kurai plus nākusi arī interese, nolēma nekavējoties iegādāties šīs līnijas papildinājumu, par kuras galveno sastāvdaļu ir organiskā granātābola ekstrakts. Abas putas ir attīrošās, tomēr viedokļi par tām man ir nedaudz atšķirīgi.



DOUGLAS NATURALS Cleansing Foam with organic Argan oil

KO SOLA RAŽOTĀJS? 

Tīras, dabīgas un efektīvas: pašputojošās attīrošās putas maigi noņem kosmētikas pārpalikumus, putekļus, netīrumus, eļļu, sebumu un atmirušās šūnas dziļi no porām. Vieglā tekstūra baro ādu ar atjaunojošo antioksidantu – organisko ingveru. Zaļās tējas ekstrakts atsvaidzina un nomierina sakairinātu ādu. Putas ir vegānas un bez parabēniem. Nesatur sintētiskas krāsas vai smaržas. Smaržu piešķir ēteriskās eļļas.

KO DOMĀJU ES?

Divi pumpīša spiedieni būs pietiekami, lai attīrītu visu sejas ādu. Jābrīdina gan, ka aromāts šīm putām ir izteikts - argana eļļas, pie kura sākotnēji būs jāpierod. Tomēr, kad pierod, viss ir labi. Putas palīdz ātri atbrīvoties no kosmētikas paliekām. Var lietot kopā ar kādu no attīrīšanas ierīcēm. Liels plus ir - putas mierīgi var lietot arī ap acu zonu, acis netiek kairinātas. Pēc putu nomazgāšanas āda ir gurda un sajūtas ir patiešām tīras, taču nav velkošas sausuma sajūtas (tas pateicoties argana eļļai). Putas var lietot arī divas reizes - pirmajā noņemt kosmētiku, otrajā jau vairāk pievērsties ādas attīrīšanai ( es esmu liels double-cleanse fanāts, lasi par to vairāk šeit)
DOUGLAS NATURALS Soothing Cleansing Foam with organic Pomegranate extract 

KO SOLA RAŽOTĀJS?

Šīs nomierinošās tīrīšanas putas Douglas Naturals maigi attīra ādu, atbrīvojot to no kosmētikas, netīrumiem, sebuma un atmirušajām ādas šūnām. Nesatur parabēnus, krāsvielas, sintētiskās smaržvielas un dzīvnieku izcelsmes produktus. Putu formula bagāta ar bioloģisko granātabolu ekstraktu, kas slavens ar savu antioksidantu saturu, kas palīdz stimulēt šūnu regenerāciju un uzlabo ādas barjeras funkcijas. Damaskas rozes ziedūdens palīz ādai cīnīties pret vides negatīvo ietekmi.

KO DOMĀJU ES?

Pirmais, kas ir atšķirīgs - aromāts! Piedevām man šis aromāts patīk vairāk nekā argana eļļas (kad pierod ir labi, tomēr). Tieši tāpat kā argana eļļas sejas putām - pietiek tikai divi pumpīši, lai attīrītu seju. Svarīgais, ko vēlos piemetināt - man tā arī nav izdevies veiksmīgi noņemt dekoratīvo kosmētiku ar šīm putām (man viss produkta iepakojums tāpēc ar netīrām rokām apķepināts un tos netīrumus nevar noņemt). Šīm putām tas nesanāk tik labi kā putām ar argana eļļu. Tas iespējams ir tāpēc, ka domātas jūtīgākai ādai (ne velti produkta nosakumums ir nomierinošas attīrošās sejas putas). Ieteiktu izmantot kā otro soli, ja lieto dekoratīvo kosmētiku, citādi ar kosmētikas noņemšanu nāksies noņemties. Es gan tā arī, lietojot šīs putas, neredzu nomierinošo aspektu, jo āda pēc abu putu lietošanas ir maiga.
SECINĀJUMI 
  • Ja esi jūtīgas, sausas ādas īpašniece un/vai esi jutīga pret spēcīgiem produktu aromātiem - ieteiktu izvēlēties putas ar granātābola ekstraktu.
  • Ja vēlies ar putām noņemt dekoratīvo kosmētiku , manuprāt, Tev piemērotākas būs putas ar argana eļļu, jo tās dekoratīvo kosmētiku noņems labāk.
  • Abas putas padara ādu maigu, rada tīrības sajūtu.
  • Nepieciešami tikai divi līdz trīs produkta pumpīši, lai veiktu sejas attīrīšanas procesu - visnotaļ ekonomisks produkts!  
Vai Tu esi mēģinājusi kādu no Douglas sejas līnijas produktiem? 
Vai varbūt ir kādas attīrošās putas, kuras Tu ieteiktu man pamēģināt?

Zane.

You May Also Like

0 komentāri