splash of style & make-up / SARKANA LŪPU KRĀSA & ZĪDS

by - 17:20:00


Hello! Nedēļas nogale jau atkal klāt un vasara tik tiešām tuvojas izskaņai. Siltais gaiss un saule beidzot ļauj uzvilkt kādu vieglāku blūzi un īsākus svārkus. Tomēr šis raksts ir gluži ne par šo - es vēlos parunāt par pēdējā laika lielāko mīlestību materiāla ziņā - zīdu. 

Vēl pirms gada es par zīdu kā par investīciju skapja saturā pat nedomāju, tomēr laiks iet un domas mainās. Zīds ne tikai ir investīcija skapja saturā, jo tas tiešām kalpo ilgi, ja to pareizi kopj, bet arī rada brīnišķīgas izjūtas to velkot. Maigums, vēsums, vieglums, elegance - zīds. Piedevām zīdu ir iespējams sakombinēt at visu - džinsu, kokvilnu, adījumiem. Tāds kā universiālais kareivis, kuram jāmitinās katras meitenes skapī. 






1. Žakete - Mango (iegādājos uz atlaidēm), tomēr ļoti līdzīga šobrīd iegādājama ZARA
2. Melna zīda blūze - COS (šobrīd nav pieejama), līdzīga no ZARA 
3. Melni zīda šorti - COS (šobrīd nav pieejami), līdzīgi no COS
4. Melna soma - ZARA (šobrīd nav pieejama), līdzīga no ZARA 
5. Lakatiņš - ZARA (šobrīs nav pieejams), plašs lakatu piedāvājums ir ZARA. Lakatiņa atgriešanās apritē ir lieliska. Tie spēj papildināt jebkuru tēlu to apsienot par roku, kaklu, somu vai iesienot matos. Pat vismelnāko vai vienkāršāko tēlu - lakatiņš spēj padarīt rotaļīgu.
6. Slides (čības?) - īsti latvisko nosakumu nespēju izdomāt. Mans draugs šīs sauc par čībām (un viņam ļoti viņas nepatīk, bet man viņas liekas ērtas un lieliskas, un, meitenes, viss, kas jums liek justies labi ir jānēsā, lai ko arī kāds teiktu!). Šīs no ZARA, kuras, protams, vairs nav pieejamas, lai gan vēl nesen redzēju Tērbatas ielas veikalā, bet tomēr šāda veida apavi šajā sezonā ir katrā veikalā un šobrīd (atlaižu bumā) Tu noteikti atradīsi kādu pārīti.
7. Saulesbrilles - H&M 
8. Sarkanā lūpu krāsa - Urban Decay Vice lūpukrāsa tonī EZ. Tā vien šķiet esmu atradusi savu jauno sarkano toņu apsēstītu siltajam laikam. Oranžīgi sārts tonis, kurš ir kā punkts un i. Šī ir pirmā mana Urban Decay Vice lūpu krāsa, bet tā vien šķiet, ka ne pēdējā. Krēmīga, izteikti pigmentēta un noturīga. Ko gan vairāk var vēlēties? Piedevām šajā lūpu krāsu līnijā ir milzīgs toņu piedāvājums un seši dažādi nobeigumi sākot no viegla pārklājuma beidzot ar izeikti matētu (katrs spēs atrast sev nepieciešamo). 





Kas ir tavs pēdējais atklājums?

Zane

You May Also Like

0 komentāri